Word donateur

IMG_1059

Ondersteun de doelen de Stichting Klant Interactie Research Centrum en word donateur! U ondersteunt daarmee de totstandkoming van onze onderzoeken in de klantcontactbranche en profiteert u als eerste van de resultaten. Hiervoor kunt u kiezen uit de onderstaande drie pakketten.

Donateurspakket A: € 65,- per kwartaal of € 260,- per jaar:

  • U ontvangt jaarlijks één exemplaar van alle publicaties (exclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland) met een minimum van drie publicaties per jaar

Donateurspakket B: € 125,- per kwartaal of € 500,- per jaar:

  • U ontvangt jaarlijks twee exemplaren van alle publicaties (exclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland) met een minimum van drie publicaties per jaar
  • U heeft één keer per jaar recht op een uur advies vanuit KIRC op een specifiek thema wat zich richt op uw ambities en uitdagingen binnen klantcontact.

Donateurspakket C: € 250,- per kwartaal of € 1.000,- per jaar:

  • U ontvangt jaarlijks drie exemplaren van alle publicaties (exclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland) met een minimum van drie publicaties per jaar
  • U heeft de mogelijkheid om exclusief een thema voor onderzoek aan te dragen en hier actief aan mee te werken (u wordt benoemd in de publicatie)
  • U heeft één keer per jaar recht op een uur advies vanuit KIRC op een specifiek thema wat zich richt op uw ambities en uitdagingen binnen klantcontact.
  • U krijgt 15% korting op één Quick Scan per jaar van uw customer service

Vul onderstaand formulier in, indien u donateur van stichting KIRC wil worden. U ontvangt een bevestiging van uw verzoek per e-mail.


Ik wil graag donateur worden van stichting KIRC en kies voor:

 Donateurspakket A
 Donateurspakket B
 Donateurspakket C

Contactgegevens*

Aanhef

Factuuradres*

 Ik heb een afwijkend afleveradres.

Afleveradres*

Opmerkingen

 Stichting KIRC mag mij benaderen voor marketingdoeleinden.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.

KlantInteractie Research Centrum 2017