TIjdens de eerste KIRC lecture over de Customer Effort Score op 22 maart gingen de deelnemers aan de hand van een zelf in te vullen Customer Journey op zoek naar de toepassingsmogelijkheden van deze metric, die vooral geschikt is voor transactionele processen. Waar de NPS vooral focust op de totale relatie, biedt de CES de mogelijkheid om op klantprocessen direct de vinger op de zere plek te leggen. In twee inspirerende sessies deelden de KIRC lecture alumni ervaringen uit en leerden zij over de do’s en don’ts van de toepassing van CES in hun eigen organisatie.

De KIRC lecture verdient zeker opvolging! De alumni van de eerste lecture worden uitgenodigd om actief hun ervaringen te delen in de KIRC Lecture alumni groep op Linkedin. In juni organiseren wij weer nieuwe KIRC Lecture, met als onderwerp: Agent Empowerment.