Stichting KIRC dankt iedereen die op 18 en 19 april aanwezig was in ons Better Practices Theater op de Multichannel Conference. Verdeeld over 2 dagen en 6 sessies per dag hadden wij in totaal 736 bezoekers! In elke sessie behandelden sprekers van naam en faam in 15 minuten een interessant en actueel thema over klantinteractie. Daarna werd in het kader van het  Nationaal Benchmark- en Trendonderzoek Klantinteractie weer een aantal vragen gesteld, waarop de deelnemers aan de sessie via stemkastjes konden antwoorden. Iedere sessie werd afgesloten met een ronde tafel discussie, gehost door één van onze sponsoren. 

Wil je alsnog aan het Nationaal Benchmark en Trendonderzoek Klantinteractie meedoen? Dat kan! Vul de online vragenlijst hier in en ontvang een vrijkaart voor een KIRC Lecture t.w.v. 195 euro óf een exemplaar van onze nieuwe onderzoekspublicatie (waarde 29,95 euro)..

De presentaties van het Better Practices Theater 2018 vind je hier.