Op 13 december opende het KIRC Benchmarkplein voor het eerst haar deuren. Meer dan 30 geïnteresseerde klantcontactprofessionals vuurden hun vragen af op ons zeer ervaren expertpanel, bestaande uit de volgende personen:

  • Hirschel Hessel van de Klantcontactmonitor
  • Kim de Boer van Genesys
  • Olaf Friedrichs van Ferment Management
  • Naci Eroglu van CallIT/IPG Nederland
  • Gert-Jan Oelp van Dimension Data
  • Martin Melis van Verint
  • Cris Donze van KIRC

Het resultaat was een zeer geanimeerde sessie, waarbij zowel de deelnemers als de experts hun kennis en inzichten verder verrijkten. Klik op de video hieronder voor een reactie van een enthousiaste deelnemer.

 

 

 

Het KIRC Benchmarkplein is zeker voor herhaling vatbaar! Wil je ook een keer deelnemen aan het KIRC Benchmarkplein? Neem contact met ons op!