Kennis

Het kennisinstituut op het gebied van klantinteractie

KIRC lectures

Stichting KIRC start in 2018 met een nieuw initiatief: de KIRC lectures. In 3 uur tijd word je door ons helemaal bijgepraat over een actueel thema in klantinteractie. Voor dit jaar staan er 3 lectures op de planning.

Het KIRC Benchmarkplein: het grootste klantinteractie informatie-uitwisselingsevent van Nederland

Op 13 december organiseerden wij, in het kader van de derde KIRC lecture, het eerste KIRC Benchmarkplein. Een nieuw, innoverend initiatief waar wij alle informatie, die we in de afgelopen jaren via onderzoeken verzameld hebben, delen met klantcontactprofessionals ten behoeve van hun jaarplannen.

Het KIRC Benchmarkplein is het grootste klantinteractie informatie-uitwisselingsevent van Nederland. Op 13 december konden deelnemers op een leuke, informele, snelle en spontane manier rechtstreeks putten uit de kennis van KIRC en haar sponsoren. Een wereld aan informatie, gewoon voor het grijpen!

 

Medewerker Empowerment: medewerkers met mandaat voor excellente klantinteractie

De tweede KIRC lecture over Medewerker Empowerment op 13 september werd goed bezocht: verdeeld over 2 sessies werden de 34 deelnemers bijgespijkerd over dit actuele onderwerp. Jacco Gunter en Martine Ferment gingen dieper in op de theorie en de succes- en faalfactoren bij de implementatie. Cris Donze lichtte de resultaten van het onderzoek naar dit onderwerp toe. Speciale gast bij de lecture was Steven Gudde van Olympia, die zijn visie gaf over de arbeidsrelatie van de toekomst.

Al met al weer een zeer geslaagde dag! Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiaste bijdragen. Zij worden als alumni uitgenodigd om actief hun ervaringen te delen in de KIRC Lecture alumni groep op Linkedin.

 

Customer Effort Score: meer dan de moeite waard?!

Op 22 maart organiseerde Stichting KIRC, speciaal voor klantcontactprofessionals, een masterclass over de toepassing van de Customer Effort Score in contact centers.  De lecture was een groot succes! 21 KIRC lecture alumni gingen huiswaarts met een officieel certificaat en zijn nu lid van de KIRC lecture alumni groep.

Sponsoren