Onderzoek

Toonaangevend onderzoek in klantinteractie

Nationaal Benchmark en Trendonderzoek Klantinteractie

Het Nationaal Benchmark en Trendonderzoek Klantinteractie (NBTK) is een joint-industry, niet-commercieel onderzoek in de Nederlandse klantinteractie industrie. Met het NBTK verzamelt Stichting KIRC kengetallen, waarmee de ontwikkelingen in de branche kunnen worden gevolgd en de bedrijfsvoering kan worden vergeleken met anderen. Het NBTK is dé standaard voor actueel onderzoek naar trends en benchmarks in klantinteractie.

Thema’s

Het NBTK bestaat uit een literatuuronderzoek naar de belangrijkste trends in klantinteractie en een onderzoek onder klantcontactprofessionals. Het onderzoek focust op de volgende 6 thema’s:

  • Trends & Strategie
  • Customer Experience
  • Technologie
  • Operational Excellence
  • Medewerkers
  • Multichannel Klantinteractie

De onderzoeksgegevens worden gedurende het jaar verzameld via de Strategic Decisions Monitor, tijdens het CX Trendevent en online via de website in de maanden daarna.

Resultaten 2019

De onderzoeksresultaten worden ieder jaar in november tijdens het KSF jaarcongres gepresenteerd. 

 

Onderzoekspublicatie

Bestel nu de onderzoekspublicatie “Time-out voor CX?!”

Resultaten 2019: Time out voor CX?!

Het groot Nationaal onderzoek naar de trends en kengetallen in klantinteractie was vorig jaar een enorm succes, met meer dan 750 respondenten uit meer dan 400 organisaties! Het onderzoeksrapport van het Nationaal Benchmark en Trendonderzoek Klantinteractie 2019 kun je hier bestellen.

Sponsoren