KIRC Studiereis Turkije

Ga je met ons mee naar Istanbul?

Op zoek naar een outsource-partner?

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor het outsourcen van klantcontact? Wat dacht je van Turkije? Daar werken Nederlandse repatrianten met veel toewijding voor diverse klantaccounts. Zij beheersen de Nederlandse taal en kennen Nederland en/of België heel goed. Ze hebben er immers zelf gewoond.

Waarom Istanbul?

Volg het voorbeeld van organisaties, die al 6 jaar heel succesvol in Turkije aan outsourcing doen. Daar wil je meer over weten! Want nearshoring naar Istanbul is in Nederland nog niet zo bekend, terwijl het zoveel voordelen biedt:

  • Een aanzienlijke besparing op de reiskosten en reistijden van channel managers en trainers in vergelijking met offshoring;
  • Kostenvoordelen t.o.v afhandeling in Nederland;
  • Moderne technologie, moderne stad….

Ga je met ons mee?

Onze studiereis biedt een kwalitatief hoogwaardige en kosteneffectieve manier om de mogelijkheden van nearshoring in Istanbul te bekijken, er over te leren en samen met vakgenoten te ervaren. Maak gebruik van deze unieke kans om kennis te maken met deze innovatieve oplossing, die het beste van outsourcing combineert met hedendaagse technologie en Nederlandstalige sprekers tot een boeiend curriculum.

Wij zijn te gast bij ETB, een in Istanbul gevestigd contact center dat veel ervaring heeft met de uitvoering van Nederlandstalig klantcontact. Daarnaast organiseert KIRC een tweetal workshops over de ins en outs van outsourcing, near- en offshoring en is er uiteraard aandacht voor het ondernemingsklimaat en het echte leven in Istanbul.

De studiereis Turkije is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de Customer Service directeur, Klantcontact manager of Customer Experience specialist die verantwoordelijk is voor het leveren van een “best-in-class” kwaliteitsprogramma. De studiereis geeft de deelnemers inzicht in de belangrijkste elementen van een effectief en efficiënt nearshoring programma.

Vraag nu je gratis toegangsbewijs aan

Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol. Graag horen we van je waarom dit onderwerp jouw interesse heeft en wat je graag zou willen leren.

Praktische informatie

 

Wanneer:
13 – 15 maart 2019
13 maart, 12:00: Vertrek van Schiphol
15 maart, 21:00: Aankomst op Schiphol

Waar:
Istanbul, Turkije

Kosten:
Gratis, exclusief reiskosten

KIRC Studiereizen

 

Met onze studiereizen willen we organisaties de gelegenheid bieden om over de grenzen te kijken en de mogelijkheden van nearshoring zelf te ervaren.

De aanpak is erop gericht om tegemoet te komen aan de wens van veel organisaties om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige kennis op te doen.

Onze doelstelling is om organisaties aan de hand van praktijkvoorbeelden zelf te kunnen laten beoordelen of nearshoring een goede oplossing is.